-1- Winkeltje op 2dehands.be

Iedereen kent het wel: de stoffenvoorraad vult zich sneller aan dan je hem verwerkt krijgt. En toch blijf je creaties dromen. Daarin ben ik ook geen uitzondering. De stoffenvoorraad groeit maar de stoffenkast werd onlangs verkleind, letterlijk. En dus is er geen plaats meer voor ‘alle’ stoffen en word ik genoodzaakt om daar een actieplan voor te verzinnen.

stoffen

Bij deze is dat dan ook gebeurd. Ik verkoop een aantal stoffen om er nog heel veel over te houden. Deze voorraad van te verkopen stofjes zal regelmatig bijgevuld worden zolang dat de nieuwe kast nog niet voldoende plaats zal bieden voor alle stoffen.

Deze blog is dan ook niets meer, maar ook niets minder: “gewoon stof”. Voorgewassen tenzij anders vermeld, afgezoomd met de overlock vooraleer de stof gewassen werd.

Alle stofjes kan je vinden: http://www.2dehands.be/winkel/gewoonstof/

Interesse?

Hoe gaat het in zijn werk:
– Wie eerst reageert en me een email stuurt met verwijzing van welke stof men wil kopen, de gekozen verzendwijze en het verzendadres krijgt voorrang.
– Betaling dient zo snel mogelijk te gebeuren na bevestiging dat de stof voor jou gereserveerd werd. Indien de overschrijving niet tijdig gebeurt gaat de stof naar de eerstvolgende geïnteresseerde.
– verzending kan per post (BPOST – prijs berekend bij bevestigingsmail afhankelijk van het gewicht) of via kiala (4,5 euro binnen België en 7,5 naar Nl).

Veel plezier!

gewoonstof@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s